Nagy felháborodást váltott ki a nézők körében az, hogy Majka Vincze Lizát juttatta tovább Kocsis Renáta helyett a Sztárban sztár leszek! című műsorban. Ahogy azt a Life.hu is megírta, a kommentelők azzal vádolták a rappert, hogy csak azért esett Lizára a választása, mert a lány a család barátja. A TV2 és Majka most válaszoltak a feltételezésekre. 

Majka döntésével nagy felháborodást okozott. A Sztárban sztár leszek! című műsorban Vincze Lizát választotta saját csapatába, így Kocsis Renátának már nem jutott hely. A rappert az a vád érte, hogy azért Lizát juttatta tovább, mert a lány édesapja a barátja. Ezzel árasztották el a kommentelők a műsor közösségi oldalait, ahogy arról mi is beszámoltunk. Az esettel kapcsolatban megkerestük a TV2 sajtóosztályát és Majkát is, akik a következőképp reagáltak.

Majka reagáltInstagram

"Vincze Liza Dobrády Ákos felfedezettje, és a Kicsi Gesztenye Klubból jól ismert gyerekszereplő. A TV2 casting csapata nem véletlenül választotta ki és hívta be meghallgatásra őt, ahogy teszi ezt sok más rutinos fiatal tehetséggel is" - írta a TV2.

"Valóban ismerem Liza édesapját, Vincze Gábor válogatott futballistát, ahogy rajtam kívül a fél ország ismerheti. Ettől még nem miatta választottam a csapatomba. Liza tehetséges, kapott egy esélyt ugyanúgy, mint a többiek. Megmutatta, hogy méltó az élő műsorba. Ennyiből azért is támadhatnának, ha épp azért, mert ismerem az apukáját, nem juttatom tovább és ezért negatív diszkrimináció érheti őt. Nem várom el azoktól a kommentelőktől, akik ezzel vádolnak, hogy megértsék az érveimet, azért ülök ebben a műsorban, hogy aszerint döntsek, mi a legpozitívabb a shownak és a jelenlévő versenyzőknek" - mondta Majka.