Hatalmas botrányt kavart Majka döntése: itt a rapper válasza az őt vádolóknak

Instagram -
Majka Vincze Liza Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy felháborodást váltott ki a nézők körében az, hogy Majka Vincze Lizát juttatta tovább Kocsis Renáta helyett a Sztárban sztár leszek! című műsorban. Ahogy azt a Life.hu is megírta, a kommentelők azzal vádolták a rappert, hogy csak azért esett Lizára a választása, mert a lány a család barátja. A TV2 és Majka most válaszoltak a feltételezésekre. 

Majka döntésével nagy felháborodást okozott. A Sztárban sztár leszek! című műsorban Vincze Lizát választotta saját csapatába, így Kocsis Renátának már nem jutott hely. A rappert az a vád érte, hogy azért Lizát juttatta tovább, mert a lány édesapja a barátja. Ezzel árasztották el a kommentelők a műsor közösségi oldalait, ahogy arról mi is beszámoltunk. Az esettel kapcsolatban megkerestük a TV2 sajtóosztályát és Majkát is, akik a következőképp reagáltak.

Majka reagált Instagram

"Vincze Liza Dobrády Ákos felfedezettje, és a Kicsi Gesztenye Klubból jól ismert gyerekszereplő. A TV2 casting csapata nem véletlenül választotta ki és hívta be meghallgatásra őt, ahogy teszi ezt sok más rutinos fiatal tehetséggel is" - írta a TV2.

Nem várom el azoktól a kommentelőktől, akik ezzel vádolnak, hogy megértsék az érveimet,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.