Habár soha nem szerepelt tervei között az, hogy anya legyen, most mégis várandós a polgárpukkasztásaival elhíresült Nagy Kriszta Tereskova. A művésznőt lepte meg a legjobban a hír.

Nagy Kriszta Tereskova hamarosan 50 éves lesz, és nemsokára édesanyává válik. A botrányhősnő ugyanis várandós, ami őt lepte meg a legjobban. Párjával 4 éve vannak együtt, és Bence az első férfi az életében, aki mellett megfordult a fejében, hogy gyermeket vállaljon. Ennek ellenére igen nagy megdöbbenést okozott, hogy valóban megfogant a közös gyerekük. 

Hamarosan 50 éves lesz TereskovaForrás: facebook.com/Tereskova-Nagy-Kriszta-x-T

"Mivel pont nem 20 éves vagyok, egy hét kellett ahhoz a teljes ijedségből, az elfogadás állapotába kerüljek. És már tudja az apa is, mi a helyzet, jó pár napja. És ma döntés született, elfogadás van a sors felől, mindkettőnk részéről. A sors legérdekesebb fintora valóság, és szembe tudunk nézni vele. Most először érzem, hogy van nálam fontosabb számomra, ami fontosabb a művészetnél is. A szerelmünk megtízszereződött. Nem tudjuk, mit hoz nekünk a jövő, de együtt szembe tudunk nézni vele. Nagyon nehéz pillanatban jött a gólyahír, de összeszedett erővel vágok bele a jövőbe és a jelenbe is" - írta Facebook-oldalán.

Megmondom őszintén, aggódom, milyen anya leszek. Fura ember vagyok. A barátaim viszont azzal nyugtatnak, hogy a hormonok hamarosan átformálnak, anyává érlelnek. Talán igazuk van, és engem is meglep majd, ahogy helytállok. Lehet, hogy a gyerekem ment meg engem" - mondta a Bestnek Tereskova. 

Magyar hírességek, akik 40 év felett vállaltak gyermeket

Egy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.