Mi történt a táncteremben? Tóth Andi összekarmolta Andrei Mangra mellkasát - Fotó

fotó Dancing with the Stars Andrei Mangra karmolás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton kezdetét veszi a Dancing with the Stars második évada, amelyben Tóth Andi is megcsillogtatja a tánctudását. Profi táncpartnere Andrei Mangra lesz, akivel lázasan készülnek az élő show-ra. Úgy tűnik azonban, hogy a próbákon néha az énekesnő túllő a célon, és olyat tesz, amire még Andrei sem számított.

Tóth Andiról köztudott, hogy egy igazi pörgős fiatal lány, aki képtelen egy percre is megállni és pihenni. Erre most nincs is nagyon lehetősége, hiszen az elmúlt hetekben a Dancing with the Stars műsorra készült táncpartnerével, Andrei Mangrával.

Az énekesnő nemrég közösségi oldalára töltött fel egy fotót, amelyen jól látszik, hogy Andival egy percig nem lehet unatkozni, a táncteremben ugyanis olyannyira hevesre sikeredett a próba, hogy a fiatal lány összekarmolta táncpartnere mellkasát.

Tóth Andi bedurvult a Dancing with the Stars próbáján Forrás: Instagram/tothandi.andee

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.