Szombaton indul a Dancing with the Stars második évada, amelyben Tóth Andi is megmutatja, mire képes a táncparketten. A TV2 műsorának promójában egy kis izelítőt is láthatunk az énekesnő csipőmozgásából, illetve abból, miként próbálja kordában tartani hatalmas kebleit.

Szeptember 25-én, szombaton 20:00-kor indul a Dancing with the Stars második évada, amelyben a tévénézők Tóth Andit egy teljesen új oldaláról is megcsodálhatják.

Ami viszont garantált, hogy hétről hétre vadítóan szexi ruhákban láthatjuk majd az énekesnőt. Ebből kaptunk már egy kis ízelítőt a TV2 nagyszabású műsorának promó videójában is, amelyben nehéz másra koncentrálni, mint Andi mélyen kivágott ruhájára, amelyből majdnem kibuggyanak a mellei. 

"Tóth Andi vagyok, énekeső, sokak szerint botrányhős. Remélem, ebben a műsorban tényleg botrányos leszek... botrányosan jó!" - állítja a videóban a fiatal tehetség.

@dancingtv2

Szerintetek is botrányosan jó lesz Tóth Andi a Dancing with the Stars-ban? Első élő show szombaton 20.00-kor a TV2-n! #dancingwiththestars#tv2

♬ eredeti hang - Dancing with the Stars TV2