"Itt a harmincadik napon átb*szol engem, vagy mi a franc?” - Kiakadt az RTL Klub sztárja

Forrás: RTLKlub -
balhé Bálint szavazás Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, újabb versenyzőnek kellett távoznia a Survivor Guazabara törzséből: Filipánics Bálintot társai a Holtak szigetére száműzték. Távozása után pedig hatalmas balhé alakult ki a szavazáson.

Újabb versenyző távozott a Survivor Guazabara törzséből: Filipánics Bálintot társai a Holtak szigetére száműzték. A távozása után óriási vita alakult ki a szavazáson, ahol leginkább Zsófit sokkolták a látottak.

Survivor Zsófi most jött rá, hogy tulajdonképpen senkire nem számíthat saját magán kívül a játékban Forrás: RTLKlub

"Össze kell még raknom, mi történt, mert tudom, Bálintot erős játékosnak tartották, de hogy előbb megy ki, mint Nilton, vagy hogy Rózsának van egy amulettje és megígérte nekem, hogy visszaadja, amikor nála lesz. De ő megkerülve engem, becsapott. (...) Azt jelenti, hogy az a csapat, akit én megmentettem. Niton és Rózsával együtt, nem mondott nekem igazat és Sabira is megkerült engem.

Itt a harmincadik napon át**ol engem, vagy mi a franc?"

- áll értetlenül a történtek előtt a fiatal lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.