Az öngyilkosságot fontolgatta Monica Lewinsky, mikor kiderült a Bill Clintonhoz fűződő viszonya

Forrás: Getty Images -
öngyilkos Monika Lewinsky öngyilkosság Bill Clinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monica Lewinsky neve egybeforrt Bill Clintonéval, hiszen vele folytatott viszonyt még fiatalon, mindössze 22 évesen. Ettől a botránytól azóta sem tud szabadulni, pedig már betöltötte a 48. életévét. 

Monica Lewinsky neve egybeforrt Bill Clintonéval, hiszen vele folytatott viszonyt még fiatalon, mindössze 22 évesen. Ettől a botránytól azóta sem tud szabadulni, pedig már betöltötte a 48. életévét. Akkoriban, amikor fény derült a kettejük viszonyára, Monica Lewinsky sokszor fontolgatta, hogy öngyilkosságot követ el; mély depresszióba zuhant, de mentális állapota hidegen hagyta a hatóságot.

Nem láttam kiutat. Ez tűnt az egyetlen megoldásnak"

"Megkérdeztem az ügyvédemet, mi történne, ha meghalnék"

Monica Lewinsky és Bill Clinton voltak a szereplői a történelem egyik legnagyobb szexbotrányának Forrás: Getty Images

Édesanyja nagyon féltette, tudta, hogy képes lehet kárt tenni magában. A nőnek szerencséje volt, sikerült végül találnia egy terapeutát, aki segített neki a világraszóló botrány és megaláztatás feldolgozásában.

Annak ellenére, hogy Bill Clinton magára hagyta a nőt, és utóbb le is tagadta a szexuális kapcsolatot, Monica nem kíván semmi rosszat az egykori elnöknek. "Nem szeretném, ha rossz dolgok történnének vele"- idézi a Blikk a CNN műsorában elhangzottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.