Több száz milliós vagyont osztanak el Galambos Lajosék: végleg vége a házasságnak

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
házasság vagyon Galambos Lajcsi Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos és felesége, Boglárka már nem házaspárként folytatják jövőben az életüket, a sok száz milliós vagyont azonban el kell osztani.

Lagzi Lajcsi és Boglárka házassága nem bírta a mögöttük álló nehéz időszakot, ezért eldöntötték, hogy nem folytatják. Közleményben tudattak mindenkit arról, hogy egy "elhúzódó és nehéz döntést hoztak", vagyis a jövőben már nem férj és feleségként, de barátként és szövetségesként fognak együttműködni a közös gyermekeik érdekében. Az a hír járja, hogy már a sok százmilliós vagyonon is sikerült osztozniuk.

Lajcsiék elosztották a vagyont Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A múlt hét végén született meg ügyvédek segítségével az a szerződés, amely megszünteti a házassági közös vagyont. Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek és mindketten aláírták a dokumentumot" - árulta el a Blikknek a pár egyik ismerőse. A cégekben is rendeződtek a tulajdonviszonyok, Boglárkát - ahonnan lehetett -, kivásárolták.

A nyilvános adatok szerint Galambos Lajos cégekkel kapcsolatos tavalyi bevétele 150 millió forint volt, és ebben nincsenek benne az ingóságok, vagyis tényleg bőven volt min osztotzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.