Közleményt adott ki válásával kapcsolatban Galambos Lajos: "Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk"

Fotó: Csudai Sándor -
közlemény Galambos Lajos válás Galambos Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hét pénteken robbant a hír, hogy Galambos Lajos és felesége, Boglárka elválnak. A zenész erről Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt először. Házassága nem bírta ki az elmúlt évek megpróbáltatásait.

Galambos Lajos nemrég két év, tíz hónap börtönbüntetést kapott víz-, gáz- és áramlopásért, valamint hivatali személy megvesztegetéséért. Feleségét, Boglárkát felmentették, de házasságuk ráment az évekig tartó jogi hercehurcára.

Galambos Lajcsi közleményt adott ki válásával kapcsolatban Fotó: Csudai Sándor - Origo

Lajcsi most sajtóközleményt juttatott el a Blikkhez válásával kapcsolatban:
"Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életemet Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék. Válásunk okairól, házasságunkkal kapcsolatban nyilatkozni nem kívánok, egyben kérünk mindenkit, hogy mindezt kellő komolysággal tartsa tiszteletben."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.