Ezen a gyönyörű szigeten tölti mézesheteit Borbély Alexandra és Nagy Ervin - Fotó

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Nagy Ervin esküvő Borbély Alexandra nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén augusztusban végre egybekelt Borbély Alexandra és Nagy Ervin. A boldogító igent a legnagyobb titokban mondták ki, míg a lakodalmat a gyönyörű Babérliget kúriában tartották.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin már régóta készültek a nagy napra, de a koronavírus-járvány miatt többször is el kellett halasztaniuk esküvőjüket. Idén augusztusban azonban a legnagyobb titokban egybekelt az álompár, színészek, művészek mulattak velük hajnalig.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra Mallorcára utaztak nászútra. Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

A friss házaspár most a mézesheteit tölti Mallorcán, a spanyol paradicsomban. Mivel mindketten nagyon elfoglaltak, így eddig nem volt idejük elutazni a nászútra, most azonban mindent bepótolnak. A pár általában féltve őrzi magánéletét, Alexandra most mégis egy meghitt, összebújós képet posztolt Instagram-oldalára, melyen tökéletesen látszik, hogy tökéletes az összhang a szerelmesek között.

A képet ITT tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.