Újabb részletek Borbély Alexandra és Nagy Ervin esküvőjéről: színészek, művészek ünnepeltek hajnalig

Forrás: AFP/John Macdougall -
lakodalom Nagy Ervin esküvő Borbély Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin és Borbély Alexandra a Provance-i stílust idéző Babérliget Kúriában tartotta lakodalmát. A kész színész már kétszer halasztotta el az esküvőt a pandémia miatt.

A vendégekenek köszönhetően több felvétel is kiszivárgott az esküvőről, és most egy névtelenséget kérő ismerős is elárult pár dolgot a színészpár nagy napjáról.

"Több mint százan vettek részt az esküvőn, ott volt Csányi Sándor, Trokán Nóra és Eke angéla is, mint koszorúslány. Alexandra gyönyörű volt a hófehér, csipkével díszített, vállát szabadon hagyó ruhájában és Ervin sem feketét viselt, hanem egy sötétkék nadrág-világoskék zakó összeállítást. Gyönyörűek voltak együtt, látszott, hogy nagyon boldogok, meg is hatódtak, amikor a Katona József Színház színészei a Belmondo Mikor című szerelmes dalát élőben énekelték nekik" - mondta a barát.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin esküvője Forrás: https://www.instagram.com/peterfy_gergely/?hl=hu

Azt Alexandra már korában elárulta, hogy az édesapja hozza a pálinkát Szlovákiából, a ceremóniamester pedig közös barátjuk, Ódor Kristóf lesz. Alexandra csodás menyasszonyi ruháját Benes Anita tervezte.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.