Így él most a No Thanx zenekar egykori frontembere: "Ausztriában dolgozom, postás vagyok"

Forrás: Facebook/Skrapits Erik -
Skrapits Erik zene No Thanx postás Ausztria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Skrapits Erik utolsóként csatlakozott annak idején a No Thanx zenekarhoz. Bár akkoriban nagyon népszerűek voltak, a frontember végül kiszállt a buliból, manapság pedig Ausztriában él családjával. 

Skrapits Erik szívesen gondol vissza azokra az időkre, amikor nagyon sikeres lett a No Thanx zenekar. Rengeteg fellépésük volt, sokan imádták őket és az első lemezük aranylemez lett. Élveztek a hírnevet, a bulikat, azonban idővel a produkció elkezdett hanyatlani és Erik kilépett az együttesből. Később az X-Faktorral is próbálkozott, nem túl nagy sikerrel. Az egykori tinisztár jelenleg Ausztriában él családjával és postásként dolgozik.

Skrapits Erik jelenleg postásként dolgozik Ausztriában. Forrás: Facebook/Skrapits Erik

Amikor Budapesten éltem, akkor marketingvezető voltam. Aztán megnősültem, meg jöttek a gyerekek és úgy voltunk vele, hogy gyereket nevelni nem szeretnénk Pesten, így visszaköltöztünk Szentpéterfára. Ha itt élsz az osztrák határ mellett, adja magát a dolog, hogy Ausztriában mégiscsak jobb dolgozni. Egy csomó dolgot kipróbáltam. A munka sohasem volt számomra szégyen. Voltam McDonald's-ban, a DHL-nél, voltam Sparban. Most pont ezt csinálom és szeretem. A postásmunka mellett egy vállalkozásom is van, hétvégenként fellépések, szóval szeretek több lábon állni"

- mesélte Erik az ugytudjuk.hu oldalnak, aki továbbra is dolgozik saját dalokon, csak már nem a bandával jár fellépésekre, hanem a családjával. Mindig is az volt az álma, hogy harminc éves kora előtt édesapa legyen, és hogy a gyermekei lássák őt a színpadon énekelni. Szerencsére mindkét álma valóra vált, bár a kisebbik egyelőre csak jókat alszik a fellépések alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.