Különleges videó került elő a múltból: így adott interjút Ördög Nóra 1994-ben - Videó

tinilány interjú nosztalgia videó Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra szívesen nosztalgiázik és oszt meg magáról régi képeket. Nánási Pállal közös TikTok csatornájukon egy különleges felvételt is megosztott 1994-ből.

Ördög Nóra már fiatal lányként is szeretett szerepelni. Ezt igazolja az a különleges videó, melyet a műsorvezető megosztott férjével közös TikTok csatornájukon. A felvételen a 13 éves Nóri egy színházi szereplés kapcsán ad éppen interjút a helyi tévének. A fiatal lánynak már akkor is nagyon jól állt a kamera, érdekes megfigyelni, hogy már akkor is magabiztosan és lelkesen beszélt a mikrofonba.

@nanasiekhivatalos Ma egészen 1994-ig megyünk vissza.. Ilyen is volt✌️ ❤️ #nánásiék#fyp#foryou#old♬ eredeti hang - Nánásiék

Nóri nagyon szeret nosztalgiázni, legutóbb egy tinédzserkori fotót posztolt magáról. Már 16 évesen is gyönyörű volt, és a kép tanúsága szerint körülrajongták a fiúk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.