Meglepő dolgot tett Britney Spears - az énekesnő nem igazán tud mit kezdeni a szabadsággal

karácsony Britney Spears felügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears nemrég kapta vissza az irányítást saját élete felett. 13 évnyi kimaradást kell most pótolnia, nem csoda, ha egy kicsit össze van még zavarodva.

Az énekesnő minden jel szerint most úszik a boldogságban, hogy végre kiszabadult apja gyámsága alól, legalábbis erről árulkodnak a közösségi médiára kirakott szexis, táncos posztok.

Bár a tőle már megszokott módon időnként egy-egy furcsább poszt is napvilágot látott mostanában. Nemrég egy játékbabával készített videót, amiben azt írja: 40 éves korára megérkezett a kisbabája.

Most újabb furcsa posztot rakott ki:

Britney uugyanis októberre hozta a karácsonyt, és már teljesen ünnepi lázban ég.

- fűzte hozzá a képhez az énekesnő.

A képhez kifejezetten hosszú posztot írt, amiben arról beszél, hogy egyelőre mennyire nehéznek érzi, hogy visszakapta az életét. Fél attól, hogy hibázik, és attól tart, hogy vannak, akik pont erre várnak.

Elmesélte, hogy milyen élmény számára az, hogy 13 év után újra vezetheti az autóját, és ő mehet az iskolába gyermekeiért; és kifejezetten ijesztőnek éli például még meg azt, amikor autójával száraz faleveleken hajt át.

Méltatlannak érzi azt, ahogy bántak vele, szerinte teljesen igazságtalan az a rendszer, amiben él, és kívánja, hogy bárcsak máshol élhetne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.