Túl szép, hogy igaz legyen: többször törölte az Instagram a modellt tökéletes külseje miatt

Veronika Rajek modell fotó tiltás szépség Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronika Rajek, a szlovák modell azt állítja, hogy folyamatosan törlik Instagram-fiókját, mert túl csinos, és az emberek nem hiszik el, hogy valódi személy.

Rajek Veronika 1,1 millió követővel rendelkezik Instagram-oldalán, a modell azonban azt állítja, hogy folyamatosan törlik a fiókját, mivel az emberek nem hiszik el, hogy valós személy, kamuprofilnak tartják. Ráadásul alig vannak barátai, az emberek ugyanis nem mernek közeledni hozzá szépsége miatt. Az interneten is sok támadást kap, azzal vádolják, hogy több plasztikai műtéten is átesett és hogy filterezi a képeit. Féltékeny nők támadják azzal, hogy el akarja venni a barátjukat - írja a Lad Bible.

A 2016-os Miss Slovakia verseny döntőse elmondása szerint nem használ filtereket, csak enyhe szerkesztéseket használ. Ráadásul minden igazi rajta, sosem plasztikáztatta magát. Nemrég még Dubaiba is elrepült egy orvoshoz, aki megállapította, hogy neki vannak a legszebb természetes mellei, melyet valaha is látott. Ez azonban nem mindig volt így: 17-18 éves koráig alig voltak mellei, az iskolában mell nélküli zsiráfnak csúfolták.

A sok bántás és a kevés barát ellenére boldog embernek tartja magát, jól érzi magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.