Kiszel Tünde lánya a modellkedés után énekesi babérokra tör

zene Kiszel Tünde ének celeb Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella nemcsak modellként bontogatja a szárnyait, hanem már énekesként is. 

Donatella és Szenthelyi Krisztián nemcsak munkatársak, hanem barátok is. Két évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy jótékonysági koncerten, most pedig egy közös projekten dolgoznak.

„Én idén átkerültem Szegedről a Zeneakadémiára, leültünk beszélgetni barátilag, és összebeszéltünk, hogy mi lenne, ha összeállnánk pár koncert erejéig" – mondta el a Mokkában Donatella.

„Donatella abszolút terhelhető, pont jövő hétfőn lesz az első közös önálló estünk. Amikor arról beszéltünk, hogyan álljon össze a műsor, hihetetlenül sokat bevállalt" – fogalmazott Szenthelyi Krisztián.

A koncerten önállóan és duettben is énekelnek majd, ahol klasszikus művek is előkerülnek. Az idén 20. születésnapját betöltő Donatella számára most nagyon fontos a zene, ez előnyt élvez a modellkedéssel szemben, de szabadidejében azét még vállal fotózásokat. Az alap- és a mesterszakot is el szeretné végezni az egyetemen, de tanári diplomát is szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.