20 éves lett Kiszel Tünde lánya: megható sorokat írt az Instagramon a büszke édesanya

Kiszel Tünde Hunyadi Donatella születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohan az idő, szinte hihetetlen, de már 20 éves Kiszel Tünde lánya, Donatella. Az édesanya a születésnapján köszöntötte fel lányát. 

„Drága, jó Donatellám! Ez a csodálatos és különleges nap is eljött! 20 éves lettél! Nagyon gyorsan elszaladt ez a 20 év, olyan, mintha tegnap lett volna, hogy megszülettél és a karjaimban tarthattalak! Kimondhatatlanul boldog voltam, mert Édesanya lettem, életet adtam egy gyönyörű Kislánynak! Nekem van a legcsodálatosabb Gyermekem a világon! Nemcsak szép és tehetséges, hanem jólelkű, segítőkész, empatikus, együttérző, megértő, nagy szíve van! Isten ajándéka! Bearanyozod az életem! Érted élek! Örökké együtt! Születésnapodon a jó Isten éltessen sokáig! Legyél nagyon boldog, egészséges és vidám! Kívánom, hogy minden álmod és vágyad váljon valóra! A világon a legjobban szeretlek" - írta köszöntőjében Tünde.

A naptárdíva elmondhatatlanul büszke lányára, akiből sikeres modell, de akár énekesnő is válhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.