Ezek a legjobb megoldások váratlan helyzetekre az MVM Biztosításoktól

Shutterstock -
MVM biztosítás Otthon plusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet számos területén kell nap mint nap száz százalékot nyújtanunk, ami nem egyszerű feladat. Bár sokkal egyszerűbb és előreláthatóbb minden, ha tervezünk és tisztában vagyunk az előttünk álló feladatokkal, kihívásokkal, mindig adódnak váratlan helyzetek, amelyekre lehetetlen felkészülni. A különböző élethelyzetekben bekövetkező problémák kezelésére javaslunk néhány megoldást.

Mindenki életében adódott már olyan váratlan helyzet, kiadás, amire nem tudott felkészülni, és komoly fejtörést okozott a probléma megoldása, orvoslása. Legyen szó háztartási vagy autós vészhelyzetről, egészségügyi problémáról, az MVM Otthon Plusz Zrt. által közvetített biztosítások szinte mindenféle szituációban segítséget kínálnak.

Az MVM Biztosítások kiváló ár-érték arányban kínálnak kedvező termékeket a mindennapi életben előforduló problémákra. Bármilyen élethelyzetről is legyen szó, mindenki garantáltan megtalálja a számára legmegfelelőbbet, akár havi pár száz forintos díjért cserébe, amelyet MVM Next-ügyfélként a havi villany- vagy gázszámlával együtt, kényelmesen fizethetünk. Ráadásul a szolgáltatásokat egyszerűen, online is igényelhetjük.

Jelenleg hét különféle biztosítás közül választhatunk, melyek az alábbiak:

Otthon Harmónia kockázati életbiztosítás

Ez a típusú kockázati életbiztosítás váratlan esemény bekövetkeztekor nyújt gyors anyagi segítséget. Szerződéskötéskor nincs egészségi állapot felmérés és meglévő betegség miatti kizárás. A fiatalok számára kifejezetten kedvező, mivel különösen alacsony díjon juthatnak hozzá. A belépési díj az életkor előrehaladtával sem változik. A biztosítás házastársra vagy élettársra kedvezményes díjjal köthető.

I,Need,Your,Signature,Here.,Confident,Young,Man,In,Shirt insurance,agent,couple,occupation,beauty,caucasian,togetherness, Shutterstock

Otthon SOS asszisztencia biztosítás

Amennyiben háztartási vészhelyzettel állunk szemben – legyen szó csőtörésről, dugulásról, üveg- vagy kulcstörésről, gázvezeték vagy elektromos hálózat meghibásodásáról –, az Otthon SOS asszisztencia biztosítás keretében garantált a gyors segítség, ugyanis négy órán belül megérkezik a szakember. Minden csomag tartalmazza a háztartási vészhelyzeten kívüli szakiparos-ajánlást. További szolgáltatásként választható a gázüzemű fűtő- és melegvíz-előállító készülék évi egyszeri karbantartása és a gázkészülék javítása.

Úton SOS autó asszisztencia biztosítás

Az Úton SOS autó asszisztencia biztosítás jó szolgálatot tehet autós vészhelyzet, lemerült akkumulátor vagy akár defekt esetén. A biztosítás azonnali segítséget nyújt a nap 24 órájában, garantálja az egy órán belüli kiérkezést Magyarországon,valamint szükség esetén csereautót is biztosít. A csomag fedezi a helyszíni javítást, mentést, valamint a gépkocsitárolást. Az autó korától és típusától függetlenül bármilyen személygépkocsira köthető.

Shutterstock

Otthon Vitál egészségbiztosítás

Ez a biztosítás egészségügyi vészhelyzet esetén garantál gyors hozzáférést a legjobb orvosi szolgáltatásokhoz. A csomag tartalmazza a 24 órás telefonos orvosi tanácsadást, a legmodernebb képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat (MR, CT, cardio-CT és PET CT), és országosan elérhető egészségügyi hálózatot biztosít.

Otthon Gondoskodás baleset-biztosítás és számlavédelem

Az Otthon Gondoskodás baleset-biztosítás már a kisebb balesetek esetén is fedezetet nyújt alacsony biztosítási díjért cserébe, akár 2 millió Ft kártérítésig. A világ összes országában érvényes a nap 24 órájában. A havi díjon belül a balesetbiztosítás kiterjeszthető egy háztartáson belül az egész családra, további költség nélkül. A számlavédelem munkanélküliség, vagy keresőképtelenség esetén maximum 6 hónapon keresztül – csomagtól függően – havi 10 000 vagy 20 000 Ft hozzájárulást nyújt a villany- vagy gázszámlához.

Shutterstock

Otthon SOS kiterjesztett garancia biztosítás

Ez a biztosítás garancia időn túli biztonságot kínál elektromos háztartási, szórakoztató- és hordozható számítástechnikai eszközökre, továbbá extra védelmet nyújt törés és beázás ellen. A kártérítési összeg akár 500 ezer forintig is terjedhet. A szolgáltatás országos szervizhálózatot biztosít a legjobb szervizpartnerekkel.

Otthon Alkony kegyeleti biztosítás

A biztosítás lehetővé teszi, hogy szeretteinket mentesítsük a magas összegű kegyeleti kiadások alól. Ennél a biztosításnál sincs egészségiállapot-elbírálás. Akár 75 éves korig is igénybe vehető, valamint nincs életkor szerinti lejárata. Kedvezményes díjjal házastársra vagy élettársra is megköthető.

Bővebb információkért látogassatok el az https://mvmbiztositas.hu/ oldalra, ahol részletesebb tájékoztatást találhattok a biztosítási termékekkel kapcsolatban és egyszerűen, pár perc alatt meg is rendelhetitek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.