Megdöbbentő dolog derült ki Dianáról és Károly hercegről

házasság Barry Mannakee Károly herceg brit királyi család megcsalás Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ végignézte Diana hercegnő drámáját: a fiatal, gyönyörű nő feleségül ment Károly herceghez, aki mindvégig egy másik nőt szeretett. Egy királyi bennfentes szerint azonban nem minden az, aminek látszik: ugyanis nem Károly csalta meg először Diana-t, hanem éppen fordítva.

Az egész világ tudott róla, hogy Károly herceg Kamillával csalja Diana hercegnét, azt azonban senki sem gyanította, hogy éppen Diana volt az, aki először félrelépett. Legalábbis Allan Peters, a hercegi pár személyzetének egy korábbi tagja ezt állítja - írja a Newsweek.

- nyilatkozta Allan Peters, akinek Diana bevallotta, hogy szerelmes lett testőrébe, Barry Mannakee-be.

Barry Albert Mannakee volt Diana első szeretője Forrás: Getty Images

- tette hozzá az egykori alkalmazott.

Barry Mannakee-t végül elbocsátották, majd 1987 -ben életét vesztette egy motorbalesetben, amely során az is felmerült, hogy halálát eltervezték és valójában nem is baleset volt. Diana a férfi halálát élete legnagyobb csapásaként jellemezte, és azt is mondta, hogy csak akkor volt boldog, ha Barry a közelben volt. A férfi után a hercegnőnek még hét szeretője volt élete során.

Ez is érdekelhet: Megmutatja Lady Diana életének sorsfordító napjait - 12 érdekesség a várva várt Spencer című mozifilmről

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.