Az egész világ végignézte Diana hercegnő drámáját: a fiatal, gyönyörű nő feleségül ment Károly herceghez, aki mindvégig egy másik nőt szeretett. Egy királyi bennfentes szerint azonban nem minden az, aminek látszik: ugyanis nem Károly csalta meg először Diana-t, hanem éppen fordítva.

Az egész világ tudott róla, hogy Károly herceg Kamillával csalja Diana hercegnét, azt azonban senki sem gyanította, hogy éppen Diana volt az, aki először félrelépett. Legalábbis Allan Peters, a hercegi pár személyzetének egy korábbi tagja ezt állítja - írja a Newsweek.

A közvélemény azt hiszi, hogy a walesi herceg a házassága során végig félrelépett, de ez határozottan nem így volt. Az első, aki félrelépett, Diana hercegnő volt. Károly azután ment vissza Mrs. Parker-Bowles-hoz, miután tudomást szerzett felesége Mannakee-vel való viszonyáról"

- nyilatkozta Allan Peters, akinek Diana bevallotta, hogy szerelmes lett testőrébe, Barry Mannakee-be. 

Barry Albert Mannakee volt Diana első szeretőjeForrás: Getty Images

Később a herceg kezdett érdeklődni, hogy a felesége miért viselkedik olyan furcsán. Kértem, ezt beszélje meg ő vele. Erre azt felelte, megpróbálta, de csak annyit tudott meg, hogy a felesége szomorú, mert a testőrét áthelyezik. Ezért Károly el akarta érni, hogy maradjon a férfi a pozíciójában. Én viszont közöltem vele, ha ez megtörténik, annak nem lesz jó vége. Ebből megértette, hogy Mannakee a felesége szeretője. Ezek után kezdte csak újra a románcát Camillával. Tehát nem ő volt először hűtlen"

- tette hozzá az egykori alkalmazott.

Barry Mannakee-t végül elbocsátották, majd 1987 -ben életét vesztette egy motorbalesetben, amely során az is felmerült, hogy halálát eltervezték és valójában nem is baleset volt. Diana a férfi halálát élete legnagyobb csapásaként jellemezte, és azt is mondta, hogy csak akkor volt boldog, ha Barry a közelben volt. A férfi után a hercegnőnek még hét szeretője volt élete során.

Ez is érdekelhet: Megmutatja Lady Diana életének sorsfordító napjait - 12 érdekesség a várva várt Spencer című mozifilmről

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!