Papp Gergő megdöbbentő vallomása: ki nem állhatják őt szerelme szülei

Forrás: Polyák Attila - Origo -
Papp Gergő párja szülei nem szeretik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Gergő tavaly nyáron állt a nyilvánosság elé és mondta el, hogy külön váltak útjai feleségével, Judittal. A műsorvezető akkor már boldog párkapcsolatban élt jóval fiatalabb kedvesével, akinek szülei azóta sem fogadták el lányuk választottját.

Papp Gergő a NőCommentben mesélt arról, hogy voltaképpen hallani sem akarnak párja szülei az ő személyéről, annak ellenére, hogy kedvesével már két éve boldog párkapcsolatban élnek.

Papp Gergő kedvesének szülei hallani sem akarnak lányuk választottjáról Forrás: Polyák Attila - Origo

"Életemben először tapasztalom, hogy az ő szülei nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről. Nem kell vidékre járnom vasárnap rántott húst enni, meg egy csomó minden alól mentesülök. Én mindig ügyesen ellavíroztam ezekben a családi kapcsolatban. A papa is szeret teniszezni, végre apóspajtással majd jókat játszhatok, de nem így lett.

Soha nem találkoztunk... Azt hittem, hogy csak az elején van így, aztán majd oldódik, de nem oldódott. Két éve vagyunk együtt és még mindig nem létezem.

(...) Mindenkinek jobb lenne, ha ez egy egészségesebb viszony lenne, de nem tettem semmit"
– magyarázta Gergő, aki hozzátette: örülne, ha oldódna a viszony.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.