Összeköltözött új szerelmével a TV2 sztárja: sokáig küzdöttek az érzéseik ellen

TV2 új szerelem Becz Bernadett összeköltözés Gábor Márkó TV2 felfedezettje
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! reménysége maga sem hitte volna, hogy régi barátjába lesz szerelmes. A fiatalok ugyanis mindketten kapcsolatban voltak, amikor valamit érezni kezdtek egymás iránt.

Gábor Márkó nemrég közös fotóval adta rajongói tudtára, hogy egy évvel a szakítása után egy fiatal színésznő, Becz Bernadett oldalán talált rá a szerelem. A fiatalok még színésznövendékként ismerkedtek meg egymással, sokszor léptek együtt színpadra, de csak idén nyáron kezdett komolyra fordulni a dolog.

Nagyon őszinte volt a barátságuk, nem titkolták a másik előtt saját párkapcsolati gondjaikat, vagy éppen hódításaikat:

Gábor Márkó összeköltözött szerelmével Forrás: TV2

A pár sokáig küzdött az igazi érzéseik ellen, ám kénytelenek voltak belátni: van, amivel nem érdemes harcolni. Sőt, nemrég komoly elhatározásra is jutottak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.