Fiatal színésznővel jött össze a TV2 sztárja: fotón az új álompár

színésznő TV2 Becz Bernadett Gábor Márkó szerelem Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Márkó, a Sztárban sztár leszek! döntőse megmutata szerelmét: közös fotót posztolt.

Gábor Márkó egy éve szakított barátnőjével. Korábban azt nyilatkozta, ahogy beütött a karantén, a színházi munkáinak és a kapcsolatának is vége szakadt. A szakítás csúnya volt, a fiatal énekes nagyon megbántotta a lányt.

Márkó azonban most újra boldog, erről pedig hírt is adott közösségi oldalán: szerelmes fotót posztolt Becz Bernadett színésznővel. "Valahol itt..." - írta a képhez, amihez egy piros szívecskét is mellékelt.

A 23 éves Becz Bernadett jelenleg a Budapesti Operettszínházban és a Veszprémi Pannon Várszínházban játszik. Már egészen kicsi korában eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni, gyerekként különböző kisfilmekben és tv műsorokban kapott lehetőséget.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.