Hódi Pamela kitálalt Berki Krisztiánról: "Velem üvöltözik, és ha én A-t mondok, akkor ő B-t"

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
vita Hódi Pamela kommunikáció üvöltözés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela sokáig nem beszélt egykori férjéről, Berki Krisztiánról a nyilvánosság előtt, most azonban megtört a jég. Hajdú Péter Frizbi című műsorában arról mesélt az édesanya, hogy képtelenek Krisztiánnal felnőtt módjára kommunikálni. 

Hódi Pamela és Berki Krisztián között már egy ideje dúl a háború, pedig már négy éve nincsenek együtt, csak közös kislányuk, Nati tartja össze őket. Pamela úgy döntött, nem süllyed le Krisztián szintjére és nem reagál az őt ért vádakra, most viszont megtört a jég. A népszerű influenszer Hajdú Péternek fakadt ki a Life TV Frizbi című műsorában - írja a Bors.

- panaszkodott Pamela, aki még arra is gondolt, hogy lecseréli a telefonszámát vagy vesz egy új telefont, amire jöhetnek Krisztián üzenetei. Az influenszer úgy érzi, nem tudja kezelni a helyzetet, az őt ért bántásokat viszont nem szeretné hazavinni a családjába.

Hódi Pamela és Berki Krisztián képtelenek egymással normálisan kommunikálni. Forrás: Hódi Pamela/Instagram

- fejezte be Pamela. A Bors megkereste Berki Krisztiánt is a témában, de ő egyelőre nem nyilatkozott.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.