Farm VIP: igazán tüzes adásra számíthatnak a nézők ma este

Henry Kettner Fehér Holló Bódi Sylvi Papadimitriu Athina Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs megállás, ma is folytatódik az aktuális termelési feladat a Farm VIP-ben. A paradicsompüré készítése után a keddi adásban a paprika feldolgozásáé lesz a főszerep.

Igazán tüzes adásra számíthatnak a nézők, ugyanis már a magozásnál, őrlésnél is mindenki tüsszög, fullad, és csípős élményeket szerez. Ám Hollóra, Sylvire, Henryre és Athinára egy külön kihívás is vár: csípőspaprika-evő versenyben bizonyíthatják rátermettségüket, egy-egy plusz jutalomért cserébe...

Sylvi nem retten meg, ha csípősről van szó, sőt, kifejezetten szereti.

"Nagyon szeretem az erőspaprikákat, és nagyon jól bírom az erőset, termesztek is otthon vagy 8 féle chilit. Minden reggel teszek a rántottámra saját készítésű chilipelyhet, amiben a világ legerősebb paprikája is megtalálható. Nem ijedtem meg a csípőspaprika-evő versenytől sem, de azért az, hogy éhgyomorra kellett és ennyire gyorsan, az nekem is komoly kihívás volt."

Hogy vajon hogy alakult végül a verseny, mi lesz a termelési feladat eredménye, és így melyik csapat kényszerül Farmgyűlésre, az a ma esti adásból kiderül.

Jolly kiakadt: a Facebookon indított gyűlölethadjáratot volt csapattársai ellen
Forrás: Origo

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.