Jolly kiakadt: a Facebookon indított gyűlölethadjáratot volt csapattársai ellen

Instagram -
Jolly és Barbi Farm VIP kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarcsi Zoltán, vagy Jolly és szerelme, Szuperák Barbara a napokban szembesült azzal, hogy a Farm VIP játékosai mit gondoltak róluk valójában. Dühüket közösségi oldalukon nyilvánították ki.

Ahogy megírtuk, miután párja, Jolly kiesett, Szuperák Barbi is feladta a Farm VIP versenyét. A pár a napokban a TV2 Mokkájában vendégeskedett, ahol tiszta vizet öntöttek a pohárba. Azonban ezzel még közel sincs vége a konfliktusoknak.

A mulatós páros szereplése nem pont úgy sikerült, ahogy szerették vona. A Farm VIP játékosainak már a legelső napon kialakult róluk a véleménye. Többen szóvá tették, hogy Jolly szerelme számukra túl harsány, később pedig feltűnt a csapattagoknak, hogy a párost nem lehet elválasztani egymástól, és több hibát is vétettek a termelési feladatok során, ami szintén nem segítette számukra a beilleszkedést.

Amikor Jolly néhány nappal ezelőtt kiesett a játékból, kedvese gyakorlatilag összeomlott nélküle, majd fel is adta a játékot.

Jolly és Barbi most szembesültek azzal, valójában milyen volt a róluk kialakult kép. Haragjukat leginkább Nagy Noémi ellen fordították, az üzletasszonyt sokan kritizálják Jolly egyik posztja alatt. Jolly azonban nem moderálja a kommenteket.

Szuperák Barbie és Jolly Instagram

Szinte lehetetlen olyan hozzászólást olvasni a poszt alatt, amiben valaki kulturált módon fejezi ki gondolatait:

"Na, helló! Hú, ha hallod, én Erdélyből nézem minden este, de mikor Barbi sír, esküszöm, hogy a könnyeim nekem is folynak. Hogy meg tudnám tépni azt a hü..e libát!"

"Sajnos mindenki rátok szállt potyára, csak lázítani tud az üzletasszony!!!"

"Irigyek voltak arra, hogy a Barbi szép fiatal, és ami a legnagyobb baj volt, hogy szerelmes és nagyon boldog! Át kell nézni rajtuk!"

- írták azok, akiknek a véleménye még eltűri a nyomdafestéket. A kommentáradatban egyébként a piros csapat többi tagjáról is alaposan leszedik a keresztvizet - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.