Döbbenetes! Alig lehet ráismerni a világhírű komikusra: teljesen megváltozott

Forrás: AFP -
fogyás John Goodman egészség test életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Goodman óriási változáson ment keresztül az évek során. Egykor 180 kilót nyomott a Golden Globe-díjas amerikai komikus, azonban most virul és boldog új testében. 

A The Freak Brothers című animációs sorozat első évada a napokban került bemutatásra, melyben a Golden Globe-díjas amerikai komikus, John Goodman is szinkronizált. A fotósok egyból rátapadtak, hiszen most is elképesztően vékony egykori önmagához képest. Korábban 180 kilós testsúllyal élte mindennapjait, és ekkor döntött az életmódváltás mellett.

Ahogy a PageSix írja, Goodman súlya jelenleg 90 kiló körül mozog, amely azért is nagy teljesítmény a hatvankilenc esztendős színésztől, mert egykori testsúlyának körülbelül felétől szabadult meg a diétával.

Forrás: AFP

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.