John Goodman csillagot kapott a Hírességek sétányán

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Matt Crossick -
Hírességek Sétánya John Goodman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 64 éves színész, aki jelenleg a Kong: Koponya sziget című filmben látható, pénteken avatta fel a csillagát, az övé a 2604. a Hollywood Boulevardon.

Több száz rajongója előtt a híresség azt mondta, most már úgy érzi, része Hollywood történetének. A színészt a King Kong-film két szereplője, Brie Larson és Tom Hiddleston is elkísérte, és jelen volt Jeff Bridges is, akivel A nagy Lebowski című klasszikusban játszott együtt, ő méltatta a kollégáját. "Legenda" - mondta nemes egyszerűséggel a 67 éves Jeff Bridges, aki az ünnepség résztvevőinek nagy örömére olyan kardigánt viselt, mint amilyet Tökiként A nagy Lebowskiban.

John Goodman csillagot kapott Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Matt Crossick

John Goodman az 1980-as évek végén a Roseanne című tévésorozatban lett széles körben ismert. A filmvásznon elsősorban mellékszereplőként foglalkoztatják, de rendre emlékezetes alakításaival a legjobbak között tartják számon. Szerepelt többek közt Az Argo-akció és a The Artist - A némafilmes című filmben.

Elhunyt Kovács András filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20170311-meghalt-kovacs-andras-filmrendezo.htmlÉletének 92. évében szombat hajnalban elhunyt Kovács András filmrendező, Kossuth-díjas, kétszeres Balázs Béla-díjas érdemes és kiváló művész - közölte a család az MTI-vel. KultAFPÍgy kreatívkodnak az unatkozó könyvesbolt dolgozók: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-vicces-fotosorozat-keszult-unatkozo-konyvesboltosokrol.htmlUnatkozni talán az egyik legszörnyűbb érzés a világon, ezért mindenki igyekszik magát szórakoztatni, ha éppen nincs semmi tennivalója a munkahelyén. KultOrigo77 éves lett az örökéletű Chuck Norris http://www.life.hu/kult/20170310-chuck-norris-hetvenhet-eves-lett.htmlIsten éltesse a világ legkeményebb emberét, Chuck Norrist! Ma töltötte be a 77. életévét. Kult--Meghalt Gyimesi Pálma színművésznőhttp://www.life.hu/kult/20170310-meghalt-gyimesi-palma-szineszno.htmlÉletének 95. évében távozott Gyimesi Pálma színművésznő, a Vígszínház színésze. Hosszan tartó, de méltósággal viselt betegség következtében halt meg. A temetés részleteiről később adnak tájékoztatást. KultThinkstockKáprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-igy-pozolnak-a-balerinak-budapesten.htmlDóra, az egykori balerinából lett fotóművész megmutatja, hogy miként lehet ötvözni Budapest szépségeit a balett finomságával. Kult--A téli olimpia miatt jövőre később adják át az Oscar-díjakathttp://www.life.hu/kult/20170309-kesobb-adjak-at-jovore-az-oscar-dijakat-a-teli-olimpia-miatt.html2010-ben és 2014-ben is később adták át az Oscar-díjakat, mint ahogy egyébként szokás. 2018-ban is későbbre fog tolódni az átadás időpontja: ez az oka. KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.