Oláh Gergő: "Mindent megteszünk azért, hogy ne váljunk el"

Fotó / Polyák Attila -
házasság válás gyerekek Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő és felesége, Niki mindig nagy családot szerettek volna, és nem is lehetnének boldogabbak, hogy ez megadatott nekik. Azonban, amíg Gergő a Farm VIP műsorát forgatta, felesége otthon maradt egyedül, várandósan, négy gyermekkel. 

"Annyira sűrűek voltak a napaink, hogy este szinte már csak bedőltünk az ágyba, így nem volt erőm azon gondolkodni, mi lehet a családommal. Így is sokszor eszembe jutottak, de azt hittem, sokkal rosszabbul fogom viselni" – kezdi Gergő a Sorry! magazinnak, hozzátéve, hogy a családja sokkal nehezebben viselte ezt az időszakot, hiszen sosem volt ennyi időt távol tőlük. Szerencsére a szüleik nagyon sokat segítettek várandós feleségének, és legidősebb lányuk, Karla is az anyukája mellett volt.

Szeptemberben született kislányukról is beszélt

"Hollika nagyon édes és jó baba, imádjuk, és mindnyájan nagyon vártuk őt" – mondta az énekes, aki nagyon hálás azért, hogy öt gyermek édesapja lehet. Persze tudja, hogy a gyereknevelés hatalmas felelősség, és igyekszik mindent megadni gyermekeinek. Emellett arra is odafigyel, hogy feleségével is tudjanak időt szakítani egymásra.

Oláh Gergő. Fotó / Polyák Attila

"Tizenhárom éve vagyunk együtt, és még mindig nagyon szeretjük egymást. Fontos nekünk, hogy a sok teendő mellett tudjunk kicsit romantikázni, ezért időnként elmegyünk vacsorázni, moziba vagy két-három napra wellnessezni. Mindent megteszünk azért, hogy ne váljunk el, és életünk végéig ilyen boldog és harmonikus legyen a közös életünk."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.