Farm VIP: Singh Viki nem akarja, hogy egy lapon említsék a sz*rkavarással

Forrás: Singh Viki/Instagram -
konfliktus Singh Viki Farm VIP kieső Nagy Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorából, a Farm VIP-ból a szerda esti adásban Singh Viki távozott. Az énekesnő nem hagyta szó nélkül a vele történteket.

Singh Viki nagyon jól érezte magát a Farm VIP-ben, azonban ha újrakezdhetné, lenne, amit teljesen máshogy csinálna:

"Biztos nem a Dórit hívnám párbajozni és nem könyörögnék neki, hogy ejtsen ki" - mondta a Borsnak Viki, aki szerint játékostársai túlzottan vigyáztak rá.

"Már az első napon megpecsételtem a sorsom azzal, hogy agyérgörcsöt kaptam. Ettől a többiek gyenge láncszemnek tartottak."

Az énekesnő a műsor alatt kerülte a konfliktusokat, azonban visszanézve az adásokat, rádöbbent, mennyire naiv volt.

"Hatalmasat csalódtam Noémiben. Most döbbentem csak rá, milyen csúnyán beszélt rólam. Hogy én mások hátán kapaszkodtam fel? Kikérem magamnak!"

A játék során Noémi és Viki többször ültek egymás mellett, közösen dolgoztak, beszélgettek. Viki több kommentet is látott, ahol emiatt egy lapon említik őt az üzletasszony áskálódásaival.

"Csak mellette voltam, de én nem akarom, hogy emiatt egy lapon említsenek a sz*rkavarással!" – mondta az énekesnő, aki mindennek ellenére nem haragszik játékostársára: "Csupa jót kívánok neki, az én szívemben nincs harag iránta. De remélem rájött, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem menő".

Singh Viki Forrás: Singh Viki/Instagram

Réteskészítés közben fakadt ki Bódi Sylvi. A piros csapat sem a feladatot nem érzete, és a csapategység is megbomlott véleménye szerint.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.