Oláh Gergő számára nem idegen a pottyantós WC: "Vidéken nőttem fel..." - Videó

videó vidéki élet Farm VIP Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Farm VIP műsor a finisébe érkezett, hiszen a versenyzők már összeköltöztek, és innentől fogva kezdetét vette az egyéni játék. Oláh Gergő, aki szintén versenyben van még, a Life.hu-nak elmesélte, miként élte meg a vidéki életet, hogyan viselte a pottyantós WC és a teknőben fürdés nehézségeit; mi mindentől irtózott és miért nem tudott napokig aludni.

Oláh Gergő vidéken született, ott nőtt fel, és bár életének egy időszakában Budapestre szólította az élet, ma már újra vidéken él. Bár elmondása szerint a jót könnyű megszokni, egy hét elég volt neki, hogy alkalmazkodjon a Farm VIP műsor körülményeihez.

- mesélte Gergő és azt is elmondta, mi jelenti számára a legnagyobb nehézséget a műsorban.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.