"Nem volt fürdőszoba, nem volt víz a házban" - a nélkülözésről vallott Oláh Gergő

ima szegénység hit nélkülözés Oláh Gergő mélyszegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nehezen élte meg, hogy nem koncertezhetett, nem tudta, hogyan lesz képes eltartani a családját. Komoly mélypontra került, ahol megfordult a fejében, hogy könnyebb lenne feladni.

Oláh Gergőt majdnem tíz évvel ezelőtt, 2012-ben ismerte meg az ország. A fiatal énekes zenei karrierje nagyon jól indult, ám most őszintén vallott arról, hogy belülről nagyon nehezen élte meg a kezdeti időszakot. Sőt néha még most sem hiszi el magáról, hogy helye van a pályán.

- mesélte a Blikknek Gergő, akit ritkán még mindig feszélyez az, hogy nem olyan tanult, mint kollégái.

Az elmúlt másfél évet azonban nem csak ezek a gondolatok nehezítették meg számára. Zenésztársaihoz hasonlóan őt is megviselte a koronavírus-járvány, elmaradtak a koncertjei, műsorokban sem volt lehetősége szerepelni. Kilátástalan volt a helyzete, felesége és a hite tartotta benne a lelket.

Oláh Gergő és felesége, Niki Forrás: TV2 Sajtószoba

"Emlékszem, ültem a szobában és annyira rossz volt minden, olyan mély állapotba kerültem, hogy felnéztem és azt kérdeztem Istentől: „meddig kell még futni..? Meddig kell még itt lenni, menjünk már inkább a mennybe! Legyen ennek vége és menjünk föl!" Ez fogalmazódott meg bennem, ezeket az érzéseket éltem meg akkor" - árulta el őszintén az énekes.

Gergőt mától a TV2-s Farm VIP legújabb évadában láthatja a közönség. A műsorban puritán körülmények között, a mindennapi komfort nélkül kell majd boldogulnia a versenyzőknek, ennek kapcsán idézte fel emlékeit az ötgyerekes apuka.

télen is vödörrel hordtuk és tüzet kellett rakni ahhoz, hogy meleg legyen, pottyantós wc-t használtunk, ezért nem féltem a körülményektől"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.