Így készíts ragyogó, füstös sminket Sápi Vivivel

Forrás: Polyák Attila -
füstös smink szilveszter magazin smink szépség Sápi Vivi Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év utolsó estéjén szeretjük a csillogóbb, extrább oldalunkat megmutatni, így igyekszünk különleges sminket és öltözetet választani az esti bulizáshoz. Nyakunkon az újév, így a Kon-tour következő epizódjában, december 26-án Sápi Vivi TikToker mutatja meg, mitől lesz igazán bevállalós az ő szilveszteri sminkje.

A szilveszteri buli szettről mindenki máshogy gondolkodik: vannak, akik klasszikusabb vonalat képviselnek és vannak, akiknek minden fényűzés kevés. Egy mégis biztos, hogy a csillámpor kötelező az év utolsó napján: mehet a hajra, a sminkre, de az a tuti, ha a ruhára is jut belőle. Ebben segít Sápi Vivi, akit bár kreatív, vicces TikTok videóiból ismerhetünk, a Kon-tourban sminktehetségét is megcsillogtatja.

Szilveszteri smink Sápi Viviennel. Forrás: Polyák Attila

Korábban nem tartozott a kedvenc ünnepei közé a szilveszter, sőt egy kötelező feladatként tekintett arra, hogy ki kell csípnie magát. Azóta másként gondol az óév utolsó napjára, és idén is izgatottan várja, hogy a barátaival együtt bulizhasson.

A Kon-tour következő részében Vivi lépésről-lépésre fogja bemutatni, hogyan készíti el extra, lila színekben pompázó szilveszteri sminkjét. Míg a hétköznapokban egyáltalán nem jellemző rá, alkalmakkor igazán szeret élénk, színes sminkeket viselni. Az influenszer elárulja, hogy mi a sminkje titka az egész estét ragyogás érdekében. Az epizód végén az is kiderül, hogy mivel koronázza meg arcfestését.

Keresd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Forrás: Polyák Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.