A királyi szakértő szerint 2022-ben el fog válni Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: AFP/Angela Weiss -
házasság válás Meghan Markle üzlet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenzációhajhász kijelentést tett egy magát királyi szakértőnek beállító férfi: azt állítja, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle a jövő évben elválhatnak, hogy még többet kihozzanak az általuk felépített márkából. 

A királyi szakértő szerint Harry herceg és Meghan Markle anyagilag jobban járnának, ha 2022-ben elválnának. Különálló személyekként ugyanis egymástól független üzleteket köthetnének és egy meghatározott érdeklődési területre tudnának koncentrálni. Bár a férfinek nincs erre semmilyen bizonyítéka, azt állítja, hogy befolyásos emberek tanácsolták a hercegi párnak: anyagi hasznot húzhatnának a különválásből - írja a The Sun.

Egy királyi szakértő szerint Harry és Meghan Markle 2022-ben el fognak válni. Forrás: AFP/Angela Weiss

Meghan és Harry körül mindig történik valami. Nemrég zárult le a per, mely során Meghan perelte be édesapját azért, amiért az évekkel ezelőtt közzétette egyik neki írt személyes levelét. Az is kiderült a közelmúltban, hogy ki volt az a közeli családtag, aki aggódott a hercegi pár születendő gyermekének bőrszíne miatt. Christopher Andersen szerint a rasszista kijelentést Károly herceg tette, az író szerint azonban csak Kamillával osztotta meg aggodalmát, s a kijelentést később a palotai pletyka torzította el.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.