Ezzel a világsztárral tette féltékennyé Marlon Brandót a hollywoodi szexszimbólum, Rita Moreno

Elvis Presley Rita Moreno öngyilkossági kísérlet szerelem Marlon Brando megcsalás abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Moreno, aki megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a West Side Story-ért, 8 évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban a szívtipró Marlon Brandóval. 

Rita Moreno szerepelt az eredeti West Side Story-ban, sőt, még a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját is elnyerte Anita alakításárt. A 89 éves színésznő a Steven Spielberg által megrendezett új feldolgozásban is szerepel. Az egykori szexszimbólumnak kalandos élete volt, és a legnagyobb hollywoodi sztárok is megfordultak az ágyában.

Rita Moreno amerikai színésznő a West Side Story Los Angeles-i bemutatóján. Forrás: MTI/EPA/Carloine Brehman

Élete legnagyobb szerelme Marlon Brando volt, akivel 8 éven át éltek se veled, se nélküled kapcsolatban. A színész többször megcsalta, sőt, meg is házasodott, miközben Rita a szeretője volt. A színésznő sem volt rest, szerette volna féltékennyé tenni a színészóriást, mégpedig nem mással, mint Elvis Presley-vel - írja a The Sun.

Kapcsolatukban a fordulópont akkor következett be, amikor Rita elmondta a színésznek, hogy gyermeket vár tőle, ő azonban követelte, hogy vetesse el és illegális abortuszba hajszolta bele a színésznőt. Rita még öngyilkosságot is megkísérelt Marlon Brando miatt, szerencsére túlélte, és túllépett élete szerelmén is.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.