Még csak 23 éves, de már havi 30 millió a jövedelme: ezzel keresi kenyerét az egykori pincérnő

Afnan Khalifa pénz influencer Instagram karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A network marketing Kim Kardashianjának tartják az egykori pincérnőt, akinek havi bevétele több mint 29 millió forintnak megfelelő dollár. 

Pincérnőként alig keresett valamit a szaúd-arábiai származású Afnan Khalifa, aki 16 évesen költözött Kanadába, jelenleg pedig Beverly Hillsben él.

A szegény családból származó nő nagy álma volt, hogy a szülei nyugdíjasként élhessenek, és ezért mindent meg is tett. Manapság azzal keresi kenyerét, hogy segít másoknak kitalálni, ők mivel keressenek pénzt.

Tanácsadóként havi 90 ezer dollárt a bevétele, ezzel túlteljesítve az eredetileg kitűzött havi pár ezer dolláros célt.

Munkáját social media felületekkel is megtámogatja, nem véletlenül tartják sokan a network marketing Kim Kardashianjának - írja a Bors.

Róla és a luxusról, amiben jelenleg él, dokumentumfilmet is forgattak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.