Kiderült, mire költött majdnem kétmilliót Várkonyi Andrea

Forrás: Instagram, Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea férje Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc jótékonykodás Várkonyi Andrea jótékonykodik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc közel kétmillió forintot költött el a napokban, azonban nem magukra fordították az összeget.

Az ismert tévés és üzletember férje magánszemélyként adakozott az Életmentő A Beteg Gyermekekért és a Nagycsaládosokért Alapítványnak. A szervezet a közel kétmillió forintos felajánlásból életmentő műszereket vásárolt a Szent László Kórház és a Tűzoltó utcai Gyermekklinika számára.

Nem most először jótékonykodott Forrás: Instagram, Várkonyi Andrea

"Nagyon szépen köszönjük a segítséget Dr. Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrinc úrnak, hogy életmentő műszerek megvásárlásában segítették munkánkat. Beteg gyermekek gyógyulásában segíteni: Isten egyik legnagyobb ajándéka" - írta közösségi oldalán az alapítvány.

A Blikk megkereste Várkonyit, aki szűkszavú választ küldött a lapnak:

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.