"Szakadt volna anyádba a fejed" - durva támadásokat kapott Várkonyi Andrea

Forrás: Insta / Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea Várkonyi Andi válás Mészáros Lőrinc szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új könyvében kendőzetlen őszinteséggel ír élete legfontosabb eseményeiről Várkonyi Andrea. Az egykori tévés műsorvezető azzal került ismét a címlapokra, hogy házasságot kötött Mészáros Lőrinc milliárdossal.

Várkonyi érdekes dolgokról rántotta le a leplet. Elárulta, hogy számára fontos, hogy egy férfinek legyen hatalma és ne álljon a ranglétra alján. Intim titkokat is felfedett, többek között arról is ír új könyvében, milyen érzés Mészáros Lőrinc mellkasára hajtania a fejét.

Ezek mellett beszámol az őt ért támadásokról is. Nehezen élte meg, amikor szakítottak a népszerű rádióssal, Bochkor Gáborral. Várkonyi szerette volna kizárni az ügyből a nyilvánosságot, de a hír akkora port vert fel, hogy mindenkinek megvolt róla a véleménye:

Várkonyi Andrea Forrás: Insta / Várkonyi Andrea

"Amikor szakítottunk, tudtam, hogy az eset kirakatba fog kerülni, nem tudom eltitkolni, és vadidegen emberek fogják véleményezni. Aki nem a saját bőrén tapasztalja, nem tudja, milyen érzés, amikor a közösségi felületeiden naponta tizenöt-húsz ismeretlen felhasználótól kapsz üzeneteket, hogy

- idézett a kapott levelekből Várkonyi a Blikk szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.