Milyen nappali bútorokat érdemes online vásárolni?

Forrás: pixabay -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nappali bútorok vásárlása egy fizikai boltban elég megnyugtató – rengeteg kanapéra ülhetünk rá, kedvünk szerint kipróbálhatjuk az ágyakat, hogy a számunkra megfelelőt megtaláljuk. Azonban az interneten nagyobb a választék, hiszen rengeteg bolt és minden stílus megtalálható, amit csak néhány kattintással el tudunk intézni. Igaz nem tudjuk kipróbálni a terméket, viszont elolvashatjuk a vásárlói visszajelzéseket és mindezt az otthonunk kényelméből. Ha különleges lakberendezési tippeket szeretne, akkor érdemes végig olvasni az összefoglalónkat.
Forrás: pixabay

A nappali bútorok hatalmas választéka

Online tehát van választék bőven, amikor nappali bútorokról beszélünk nem feledkezhetünk meg a könyvespolcról sem. Erről még lesz szó a későbbiekben. A hazai webáruházak, mint például az eMAG nappali bútorok és könyvesszekrények kínálatában jellemzően 30 ezer és 200 ezer forint közötti árkategóriában böngészhetünk. A költségvetésen kívül minden attól függ, hogy mennyi otthon a rendelkezésre álló hely, ugyanis a legtöbb esetben a bútor hosszabb távon befolyásolja a lakásunk kialakítását, illetve hangulatát.

A Kolibri nappali bútorszett, 204 x 194 x 37 cm-es kialakítású, és négyrészes, LED fényekkel kibővített fehér-szürke termék, amely forgácslapból, üvegből és fém kombinációban modern stílust tükröz az otthonunkban. Az üvegpolcokat az egyedi LED-fények világítják meg. A szetthez tartozik egy TV komód is, amely 120 x 48 x 43 cm és két fiókot, valamint két tároló helyet is magában foglal. Csak arra kell odafigyelni, hogy a készülék jól elférjen a komódon. A felfüggesztett polcra tehetünk könyveket vagy bármi nekünk tetsző dolgot, a lényeg, hogy passzoljon a nappalink stílusához.

Megéri a könyvespolc?

A könyvespolc azért fontos, mert sok helyet takarít meg a lakásban. Ha könyveket tartanak itt-ott, akkor előbb-utóbb zsúfolttá válik az adott helyiség.

„Nincs olyan elbűvölő bútorkiegészítő, mint a könyv, még akkor sem, ha soha nem olvasunk el egyetlen szót sem” – említette a tizenkilencedik századi író, Sydney Smith. A könyvekkel teli polc azonnali tetszetőssé varázsolja bármely szobát, legyen az egyedi nappali bútor vagy önálló polc. A leginspirálóbb könyvespolc-ötleteket a nappaliban, a hálószobában vagy a dolgozószobában lehet megvalósítani.

A Vintage 8 szintes könyvespolc igazi retro érzést kelt, hiszen a nappali bútor fából készült, és teljesen egyedi formájú. A teherbírás tekintetében 10 kg könyvet helyezhetünk a polcokon, a hazai – és a világirodalom klasszikusainak már megvan a helye, illetve a vaskos és nélkülözhetetlen szótáraknak. Azzal azonban legyünk tisztában, hogy lapra szerelten érkezik, viszont a nappali bútorok összeszerelése nem bonyolult. A legtöbb ilyen termék mellé adnak szerelési útmutatót is.

Csak megbízható boltban vásároljunk nappali bútorokat!

Érdemes alaposan körülnézni az ismert hazai webshopok termékpalettája között, majd ezt követően a szállítással kapcsolatos információkat sem szabad figyelmen kívül hagyni. Szintén jó, ha adott bolt vásárlói visszajelzéseit elolvassuk. Hasznosak lehetnek a különböző ár-összehasonlító weboldalak. Ha szerencsénk van, akkor még időben észre vehetünk egy két zavaró tényezőt (pl.: drága szállítási díjak, rövid idejű termékgarancia, vagy csak utánvételes fizetési lehetőség). A lényeg, hogy soha nem menjünk bele olyanba, ami nekünk nem tetszik.

A vevői visszajelzések alapján sok információt megtudhatunk a kiskereskedőről.

Ha pedig megbízható helyen szeretnénk vásárolni, akkor érdemes szétnézni az eMAG.hu bútor kínálatában. A webáruház külön jelzi, hogy saját forgalmazásban vagy adott viszonteladón keresztül értékesíti a bútort. A fizetési opciónál meg kiválaszthatjuk a nekünk leginkább megfelelőt. Amikor pedig megérkezik a futár az áruval nézzük át alaposan, hogy nincs-e rajta sérülés. Nehogy aztán kellemetlen meglepetések érjenek minket. Mondjuk erre külön felhívják a figyelmünket még a nappali bútorok vásárlása előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.