szépségápolás Idol glam Asoka Marilyn Monroe TikTok-trend
Az Asoka sminktrend párja megérkezett és már a TikTokon hódít. A Marilyn Monroe ihlette a legújabb sminktrend, az Idol glam, az 1960-as, 70-es évek stílusjegyeit hordozza.

A TikTokon mindig találunk valamilyen újabb kihívást. Legutóbb az Asoka sminktrend aratott hatalmasat, majd megérkeztek az Barbara's Rhubarb Bar nyelvtörőjére készült táncos videók, most pedig itt az Idol glam. 

nő, arc, smink, ápolás, kozmetikumok, szépségápolás,
Idol glam a legújabb trend a TikTokon
Forrás: Shutterstock

Idol glam vagy Asoka? 

Az Idol glam sminktrend az Asoka ellentétes párja, ugyanis ebben az esetben az 1960, 70-es évekbeli trendi sminkeket láthatjuk gyönyörű hölgyeken.

@thetaleofaurora ✨IDOL MAKEUP TREND✨ ❗️I will be very glad if you support this trend and take pictures of your idols🥹🫶🏻 #idolmakeuptrend#idolmakeupchallenge#trend#makeuptransformation#makeuptransition ♬ Idol Trend - AurorA

 A barna, füstös szemsminkek, a fekete, cicás tusvonal, és a vörös rúzs ihlette makeup-ok elképesztő népszerűségnek örvendenek, pont úgy, mint az Asoka.

@natadamakeup IDOL MAKEUP vibes Marilyn Monroe ❤️ Es un video con mas de 55 transiciones! Superamos el reto?? 🤌🏻✨ Apoyenloo muchooo 🥹 #idolmakeuptrend #idolmakeupchallenge #trend #makeuptransformation #makeuptransition #asokamakeup #maquiagem #makeupartist #maquilladorescolombianos #beautycreator #beautybloggers @AurorA ♬ Idol Trend - AurorA

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.