meglepő dolog derült ki Katalinról Katalin szokásai Katalin hercegné Vilmos herceg Vilmos és Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család tagjai szinte minden idejüket a nyilvánosság előtt töltik, miközben mindig meg kell felelniük az udvari szabályoknak. A négy fal között, a hálóban azonban egyedül lehetnek és olyasmit is csinálhatnak, amit máskor sosem.

Katalin hercegné tudatosan készült arra, hogy hercegné legyen, még a barátait is megkérte, hogy többé ne becézzék és használják inkább ők is a teljes nevét. A királyi család iránti elhivatottsága az évek múltával sem csökkent, és kényesen ügyel arra, hogy a nyilvánosság előtt a lehető legjobb formáját hozza.

Nemcsak a külvilágnak szól a harmónia, valóban idilli Vilmos és Katalin kapcsolata Forrás: Getty Images

A fáradt gőzt azonban neki is ki kell engednie.

Erre egyedül esténként van lehetősége, miután lefektette a gyermekeit. A sok hivatalos feladat után jól esik megpihenni, Katalin pedig mindezt egy pohár ital társaságában teszi. Vilmos maga viszi a Gin Tonicot kedvesének, aki a mindennapokban feleségként és anyaként is helyt áll az életben – írta meg a Bors.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.