"Nagyon fog hiányozni" - Többet nem láthatjuk képernyőn a TV2 sztárját

Buzás Dóri Farm VIP Nagy Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal a döntő előtt, a hétfői adásban ismét a továbbjutásért harcoltak a hírességek a  Farm VIP-ben. A kártyavárakhoz hasonlóan, falapokból kellett minél magasabb építményeket készíteni. Az utolsó körben az Exatlon egykori döntőse, Buzás Dóri és az üzletasszony, Nagy Noémi között dőlt el a verseny. Mindössze egy hajszálnyival Dóri győzött, így Noéminek kellett elhagynia a Farmot.

"Nagyon szórakoztattak Zsolti bókjai, nagyon fog hiányozni, nekem a kedvessége inkább egy apa-lánya viszonyra emlékeztetett. A többiekkel mindig változott a kapcsolati dinamika, de akit én nagyon kedveltem és minden kavarása ellenére is a barátomnak tartok, az Zoli.

Hollónak nagyon drukkolok, minden kis ármánykodása ellenére is, mert nagyon sokat dolgozott, szerintem mindenki közül talán a legtöbbet. Nem láttam, hogy a többiek nagyon szomorkodtak volna a távozásom miatt, de ez érthető, hiszen én is komoly vetélytárs voltam számukra"

- mondta Noémi a kiesése után.

Nagy Noémi a Farm VIP legújabb kiesője Forrás: TV2

Ezzel összeállt a TOP6-os mezőny, ám holnap ismét búcsúzik valaki, hiszen újabb Farmgyűlés vár a csapatra.

Trehány, mocskos, tiszteletlen - Durva sértéseket kapott Oláh Gergő

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.