Trehány, mocskos, tiszteletlen - Durva sértéseket kapott Oláh Gergő

Gyepes Gábor TV2 Farm VIP balhé Farm VIP botrány Farm VIP Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan véget ér a TV2 kalandrealityje, a Farm VIP, amiben ismert embereknek kell helyt állniuk a puritán körülmények között. A műsor már az indulása óta a botrányoktól, veszekedésektől volt hangos, és most, a végjátékhoz közeledve sem csitulnak a kedélyek.

A műsor legutóbbi kiesője Oláh Gergő volt, akit nagyon megviselt mindaz, ami az elmúlt héten történt. A keddi adásban Dia a csapattársait kétszínűnek nevezte, az ebből kirobbant vitát pedig megpróbálta rendezni a társaság. A megbeszélést viszont idő közben otthagyta Gergő, mivel úgy érezte, nem hagyják szóhoz jutni.

– mesélte Gergő, akit ezután durva vádakkal illettek csapattársai.

Nehezen viselte az őt ért támadásokat Forrás: TV2 Sajtószoba

"Nagyon rosszul esett, amikor Gyepi azt mondta rólam, hogy trehány, mocskos, tiszteletlen vagyok. Mert nekik kellett helyettem rendet rakni. Az igaz, hogy a étkezés után nem mostam el a tányéromat, de gyakran a többiek után is takarítottak, más sem mosta el a tányérját, de ők csak engem emeltek ki, ezért nem értettem és nem esett jól az egész."

Gergőnek és Gyepes Gábornak a műsorban nem sikerült tisztáznia a konfliktust, erre csak a kísérőműsorban, a Farm, ahol élünk legutóbbi részében került sor – írta meg az eseményeket a Bors.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.