Britt Ekland megöregedett megöregedett szexszimbólum Így néz ki most Britt Ekland Bond-lány Britt Ekland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A James Bond-filmek nemcsak az akciójelenetekről, a sármos főszereplőről és a világot átszövő összeesküvés-elméletekről híresek, hanem a bennük szereplő szívdöglesztő modellekről is. A röviden csak Bond-lányokként ismert szépségek egyike nemrég ismét a reflektorfénybe került.

Britt Ekland az 1960-as években kezdte színésznői pályáját, sokan mégis az 1974-es Bond-filmből, Az aranypisztolyos férfiból ismerik őt. A svéd szépség pont az ABBA eurovíziós sikerének évében hódította el férfiak millióinak szívét, amikor Bond-lányként tűnt fel a mozivásznon.

Így néz ki most az egykori Bond-lány, Britt Ekland Forrás: Northfoto

A 79 éves Ekland nem csak a színészi pályán volt sikeres, a magánéletében is szépen gyűjtögette a skalpokat. Kétszer ment férjhez, és három élettársi kapcsolatát is számon tartja az internet. A szerelmei közt találjuk Peter Sellers színészt és Rod Stewart énekest is. Britt ezúttal nem a párkapcsolatával került a címlapokra.

A színésznő most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy visszaköltözik Angliából Svédországba, ezért megválik minden vagyontárgyától. Nemrég Mini Cooperét adta el 20 ezer fontért, azaz majdnem 9 millió forintért. Az autóban készült róla egy fotó, amin látszik, hogy rajta is nyomott hagyott az idő vasfoga.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.