Andrei Mangra igazi örömhírrel örvendeztette meg karácsony előtt a rajongókat

karácsony tánc iskola Dancing with the Stars Andrei Mangra tanfolyam tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrei Mangra igazi örömhírt közölt közösségi média oldalán: a rajongók legnagyobb örömére szeretettel vár mindenkit újonnan induló latin tánctanfolyamára. 

Mióta Andrei Mangra Tóth Andi oldalán megnyerte a Dancing with the Stars versenyét, azóta körülötte is felpörögtek az események. Most egy hatalmas örömhírt osztott meg a közösségi média oldalán, amikor is arról írt a követőinek: mindenkit szeretettel vár a Lady Latin Style nevű tanfolyamára, amely mellett kezdő társastáncot is fog tanítani.

A kurzusok január elején indulnak, de a sármos profi táncos arra is felhívta a figyelmet, hogy a táncolni vágyók mindenképp regisztráljanak, hiszen a helyek csupán limitált számban elérhetőek.

- "Én már alig várom!" - írta Andrei az Instagramra feltöltött fotója mellé.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.