Tóth Andi véget vetett a találgatásoknak, őszintén vallott kapcsolatáról Andrei Mangrával

Andrei Mangra barátság Tóth Andi és Andrei Mangra kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta egymás oldalán feltűntek a tévéképernyőn, az egész országot az foglalkoztatja, vajon barátságnál több van-e Tóth Andi és táncpartnere, Andrei Mangra között? A fiatal énekesnő és profi táncosa körül minden adásban izzott a levegő, ami beindította a rajongók fantáziáját.

Sejtelmes üzenetek, közös fotók és persze az erotikától fülledt táncok. Ezeket mind annak a jeleként értelmezték a rajongók, hogy az énekesnő és táncpartnere egy párt alkotnak. A két bomba formában lévő fiatallal a Dancing with the Stars második évada alatt rengeteget foglalkozott a sajtó, de mióta megnyerték, még többen kíváncsiak az igazságra.

Tényleg együtt vannak?

Forrás: TV2

Tóth Andi friss interjújában végre tiszta vizet öntött a pohárba.

– mesélte Andi a Storynak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.