Mesés panoráma nyílik Csonka András lakásából, less be a sztár otthonába - Videó

Csonka András Panoráma Csonka Pici Csonka András lakása Csonka András otthona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András számára nincs  annál fontosabb, mint hogy milyen látkép tárul elé az ablakból. Emiatt is esett a választása jelenlegi otthonára, aminél nem lehet panasz a panorámára.

Az énekes-színész, aki műsorvezetőként is helytállt már a képernyőn, nemrég újabb posztot tett közzé közösségi oldalán. Egy nap van még karácsonyig, de ő már teljesen átszellemülve készül az ünnepekre. A nagy felhajtásnál azonban jobban élvezi a bekuckózást.

Az otthonában pedig van is lehetőség a pihenésre. Az ízlésesen berendezett lakást többször is megmutatta már a nagyközönségnek, legutóbb a FEM3 Café stábja járt nála. A fővárosban, a Naphegyen található lakásból mesés panoráma nyílik a budai várra és a Gellért-hegyre is. Sőt, azokra a helyszínekre is jó a kilátás, ahol Csonka Pici a gyermekkorát töltötte.

Az otthonáról készült videót ide kattintva találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.