Eltűnt az RTL sztárja: nem láthatjuk többet a képernyőn

Forrás: Csonka András/Instagram -
konyhafőnök távozás Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre közelebb a döntő a Konyhafőnök VIP-ben, a legutóbbi adásban Csonka András számára ért véget a verseny.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában nem volt könnyű dolga a versenyzőknek, ugyanis az első feladatnál konzerveket, valamint pászkát, szőlőcukrot, aszalt szilvát, jeges teaport, kakaóitalt és rágógumit szolgáltatott számukra a tábori kantin. Ezeknek az alapanyagoknak a felhasználásával kellett egy éttermi minőségű ételt elkészíteniük a versenyzőknek.

Ezen kívül különböző, természet ihlette alakzatokat és formákat kellett megjeleníteniük a tányérjukon. Halak közül választhattak a rombuszhal, laposhal és az angolna közül. Különleges zöldségek és gyümölcsök is sorakoztak a pultokon.

Legutóbb Csonka András távozott a Konyhafőnök VIP-ből Forrás: Csonka András/Instagram

A nap végén a zsűri döntése alapján Csonka Bandinak nem sikerült nyerő alakzatot felvennie, ezért neki kellett távoznia. Így ő már nem harcolhat a Konyhafőnök 10 milliós fődíjáért.

Mellette Dr. Gyenesfi Leila volt veszélyben volt, aki végül tovább folytathatja a versenyt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.