Megható fotót posztolt Trokán Nóra: le sem tagadhatná édesapját

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Trokán Nóra Trokán Nóra és Trokán Péter egyforma pulcsi Trokán Péter megható fotót posztolt Trokán Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ünnepelte 75. születésnapját Trokán Péter, aki a Szomszédokkal lett országosan ismert és szeretett színész. A még ma is sokat foglalkoztatott művészről lánya, a színészként és fotósként is dolgozó Nóra osztott meg egy megható képet.

Nagy divat mostanában újrafotózni régi képeket. Ennek a lényege, hogy a gyerekkori fotókat újra elkészítik a résztvevők, akik időközben már jócskán felnőttek. Felveszik a régi, vagy ahhoz hasonló ruhákat, és abban a pózban helyezkednek el, mint egykoron. Nagyon mulatságos és megható képek készülnek ezzel a megoldással.

Hasonló technikát választott most Trokán Nóra is, azzal a különbséggel, hogy ő maga játszotta újra édesapja régi fotóját. A színésznő felvette apja egykori karácsonyi pulóverét, kezébe vett egy pezsgővel teli poharat, előrebiccentette a fejét és beállt a kamera elé, akárcsak évtizedekkel korábban apja is tette. A fotósként is elismert Nóra képét imádják a rajongók, alig fél nap alatt közel ötezren lájkolták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.