Brutál szexi: csak pár vékony pánt takarja a dögös modell tökéletes idomait - Fotó

modell fotó Cindy Prado szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Prado nem épp a visszafogottságról híres, örömmel mutogatja kerekded idomait és gyönyörűen kidolgozott testét. Legújabb fotóján ledobta a textilt, csak pár vékony pánt fedi intim testrészeit. 

A csodaszép Cindy Pradót 2,6 millióan követik az Instagramon, ahol dögös fotói mellett többek között egészségmegőrzési tippeket is megoszt a követőivel. A személyi edzőként is dolgozó influenszernek saját edzésprogramja is van, és az életmódváltással kapcsolatban is szokott posztolni, de lássuk be, rajongói leginkább szexi fotói miatt követik. Legutóbbi fotóján dögösen néz a kamerába a tökéletesen kidolgozott testű modell, a pár vékony pánt és a falatnyi bikini alig takar valamit a testéből - fedezte fel a Bors.

Az olasz származású szépség a látszat ellenére szeret jókat enni, saját bevallása szerint a gyökereihez hűen a kedvence a tészta és a bor. Valószínűleg hihetetlenül szerencsés géneket örökölt, így nem kell aggódnia a plusz kilók miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.