Ilyen a tökéletes téli szépségápolás - Markó Rebeka tippjei

Forrás: Csudai Sándor - Life.hu -
tippek szépségápolás magazin Markó Rebeka Kon-tour bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári rutinunkhoz képest a téli időszakban sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk a szépségápolásunkra. A Kon-tour következő, január 30-i részében Markó Rebeka influenszer megmutatja, hogyan ápoljuk télen a bőrünket, a hajunkat és a körmeinket.

A szépségápolásnál nincs egy mindenkinek felírható recept, hiszen egyénre szabott, hogyan ápoljuk a bőrünket, a hajunkat és a körmeinket. Markó Rebeka már a videó elején bevallja: ő teljes mértékben csak a saját bőr-, és hajtípusával kapcsolatban tud nyilatkozni, de a nézőket igyekszik olyan tanácsokkal ellátni, amelyekből mindenki megtalálja a maga számára leghasznosabb tippet.

Forrás: Csudai Sándor - Life.hu

A Kon-tour következő epizódjában a szépséges influenszer abban segít, hogyan tudjuk a téli időjárásban a leghatékonyabban ápolni szépségünket. Felhívja a figyelmet arra, hogy mi az első lépés a bőrápolásban, és milyen típusú termékeket használjunk a téli bőrápolási rutinunk során.

Azt is elárulja, hogy mi a legpraktikusabb módja a hajhagymák védelmének, sőt az is kiderül, hogy miért fontos télen is a teljes test hámlasztása. Ha tanácstalan vagy a téli rutinod kialakitásában, akkor nézd meg a Kon-tour következő részét, és fogadj meg néhány tippet Markó Rebekától.

Kövesd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.