"Együtt neveljük a gyerekeinket, mint egy nagy család" - Egy fedél alatt éli az életét a két házaspár - Videó

Forrás: Shutterstock -
összeköltözés család barátok gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madison és Curstin két baráthoz ment férjhez, akivel a legnagyobb egyetértésben, egy háztartásban nevelik a gyermekeiket.

Madison és Curstin 13 éves koruk óta elválaszthatatlan barátok, akik néhány évvel ezelőtt megfogadták, hogy történjék bármi, soha nem hagyják el egymást. Ezen még az sem tudott változtatni, hogy mindketten felnőttek, megházasodtak és családot alapítottak.

Még kamaszok voltak, amikor megismerkedtek életük nagyon szerelmével, Zach-kel és Carterrel, akik szintén jó barátok voltak. A két fiatal nő pár hét különbséggel adott életet a gyermekeiknek, Curstinnek egy fia született, Cade, Madison pedig ikreket szült, Jenningset és Evie-t.

Tavaly év elején meglepő döntésre szánták el magukat: a két család egy fedél alá költözött.

A fő ok az volt, hogy Zach, aki katona volt, leszerelt, és úgy gondolták, hogy a visszailleszkedés így könnyebben fog menni. Először arra gondoltak, csak ideiglenesen költözik egybe a két család, de aztán annyira bejött nekik, hogy úgy döntöttek, együtt is maradnak - írja a Mirror.

"Együtt neveljük a gyerekeinket, mint egy nagy család. A babáinknak jobb gyerekkora lesz így, mint amilyen nekünk volt. A legjobb barátok vagyunk, akik valószínűleg a legjobb barátokat nevelik. Ez volt az eddigi legboldogabb évem"

- mondta Madison egy TikTok-videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.